Αδυνατισμα - Κρυολιπολυση - Κυτταριτιδα

 

Υπηρεσία Τιμή*
HIFU : αναίμακτο Lifting για πρόσωπο και σώμα. Σύσφιξη , ανόρθωση, ανάπλαση δύσκολων περιοχών σε πρόσωπο και σώμα. Εστιασμένοι υπέρηχοι που εστιάζουν με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μη επεμβατικό Lifting για πρόσωπο και σώμα.

από

380 €

EMS ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ . ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΝΤΩΝ. ΜΕΙΩΣΗ ΕΩΣ 16% ΣΤΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΣΥΦΙΞΗ ΕΩΣ 19% ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.

από

35€

 ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ  1 ΣΗΜΕΟ

ΤΙΜΗ

ΕΚΠΛΗΞΗ

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ  2 ΣΗΜΕΙΑ
95 €
EMS ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ
35€
 ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
150 €
ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 40 ΛΕΠΤΑ 40€
ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 60 ΛΕΠΤΑ
48€
Λεμφικό Μασαζ & Σάουνα 60€
Σάουνα 18€

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

ΝΕΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ! Η θεραπεία κρυολιπόλυσης στηρίζεται στην αντίδραση του λιπώδους ιστού σε συνθήκες παρατεταμένου και ισχυρού ψύχους. Σε αντίθεση με τον περιβάλλοντα ιστό που παρουσιάζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, ο λιπώδης ιστός μειώνεται όταν εκτεθεί σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 3ο C για διάρκεια μεγαλύτερη των 30 λεπτών.
Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των λιποκυττάρων παθαίνει μία μόνιμη βλάβη που τα καθιστά ανενεργά ως λιποαποθήκες. Τα κατεστραμμένα (κατεψυγμένα) αυτά λιποκύτταρα απομακρύνονται μέσα από τις φυσικές διαδικασίες αποβολής αχρήστων ουσιών που διαθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός. price-kriolipolisi

Η όλη διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και ελεγχόμενη, σε συνθήκες που επηρεάζουν μόνο το λίπος και όχι άλλους ιστούς ή ζωτικά όργανα. Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης χρειάζεται μόνο  3 εως 6 συνεδρίες το σημειο. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει εως και 60 λεπτα. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί το νουμερο των θεραπειών. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται εντονα ορατό 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή!
Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή της εφαρμογής και τους στόχους σας. Γι' αυτό δημιουργείτε μαζί με τον χεριστη –και  μετά την αξιολόγησή σας - ένα πρόγραμμα θεραπείας, προσαρμοσμένο στο σώμα, τους στόχους και τον προϋπολογισμό σας.
Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα;
Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες, όπως είναι το Press Kalos (για έντονη λεμφική παροχέτευση σε όλο το σώμα σας) για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Πιο συγκεκριμένα η συσκευη της κρυολιπολυσης το σύστημα διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας με ενσωματωμένη LCD οθόνη χειρισμού, που εφαρμόζονται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας.

 

Ως εκ τούτου, επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη (έως -9 βαθμούς Κελσίου) (Φάση 2), υπεύθυνη για τη μετέπειτα αποδόμηση των λιποκυττάρων (Φάση 3). Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να αναφέρουμε ότι η γύρω περιοχή παραμένει ανέπαφη, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς, που παραμένουν ανεπηρέαστοι.

Ως αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας, η περιοχή του συσσωρευμένου λίπους μειώνεται από τις πρώτες κιόλας 20 ημέρες με το θεραπευτικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται σε διάστημα τριών μηνών. Αναλόγως με το μέγεθος του προβλήματος του/της εκάστοτε ασθενούς, η θεραπεία με την κρυολιπολυση του Beauty spa laser μπορεί να εφαρμοστεί ως μονοθεραπεία ή εφόσον κριθεί απαραίτητο να γίνουν και επιπλέον θεραπείες.
Η εν λόγω θεραπεία είναι άνετη, γρήγορη (διάρκεια μίας ώρας) και μπορεί να εφαρμοστεί σε ποικίλες περιοχές του σώματος, όπως: χέρια, πλάτη, μέση, κοιλιά, γλουτούς και μηρούς. Με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, ο/η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του/της δραστηριότητες αμέσως μετά το πέρας της θεραπείας.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της συγκεκριμενης θεραπειας που την κάνει μοναδικη είναι ότι:

η δράση των κεφαλών θεραπείας είναι τρισδιάστατη (σε 360 μοίρες η επιφάνεια εφαρμογής) με πατενταρισμένη τεχνολογία και υπάρχουν επίσης ειδικές κεφαλές που εφαρμόζονται καλύτερα και σε περιοχές πιο κυρτές που τα υπάρχοντα μηχανήματα δεν μπορούν (όπως οι γλουτοί, τα ψωμάκια, τα γόνατα κλπ) . Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να μπορεί να επιτευχθεί πιο ενιαίο και συμμετρικό αποτέλεσμα μείωσης λίπους έως 40% σε μια ώρα ανώδυνα πάνω στο επίμαχο τοπικό πάχος σε αντίθεση με αλλά μηχανήματα που έχουν δυο μόνο ράβδους ψύξης και δεν μπορεί να γίνει η διάχυση του ψύξης ενιαία  και βεβαίως το αναμενόμενο αποτέλεσμα να  είναι ομαλό και ομοιόμορφο.


Θα μας βρείτε στην Οδό Πατησίων στο νούμερο 160 στον 1ο όροφο. Όλες οι θεραπειες κρυολιπολυσης, σας ερχονται με smς στο κινητό σας τηλεφωνο. Είμαστε κοντά σας κάθε στιγμη για ενα τέλειο αποτέλεσμα. Αυτο το καλοκαίρι και όλα τα καλοκαιρια θα ειστε νεανικη, πιο ομορφη και πιο ξεχωριστη. Έχουμε τις καλυτερες τιμές , τα πιο συγχρονα μηχανήματα και ειμαστε κοντά σας απο την πρωτη στιγμή.

Περιοχές που εξυπηρετεί το Beauty spa-laser apotrixosi για κρυολιπολυση είναι περιοχή Πατησίων - Κυψέλη - Γαλάτσι - Αθήνα - και όλα τα γύρω προάστια που εξυπηρετούνται με το τρένο και το μετρό, αφού έχει άμεση πρόσβαση με τον σταθμό Πλ. Βικτωρίας ( δηλαδή από την Κηφισσιά μέχρι και τον Πειραιά ). Οι περιοχές απο την Κηφισσιά το Μαρούσι το Χαλανδρι λογω του μετρό και του τρένου εχουν γρήγορη πρόσβαση σε εμάς. Και να θυμάστε ότι ή ομορφιά είναι ένα προνόμιο της φύσης που δεν μας επιτρέπεται να το χάσουμε !

Σας περιμένουμε! Δείτε τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας & κάντε ONLINE κράτηση εδώ ...

Κράτηση