Αδυνατισμα - Κρυολιπολυση - Κυτταριτιδα

 

Υπηρεσία Τιμή*
HIFU : αναίμακτο Lifting για πρόσωπο και σώμα. Σύσφιξη , ανόρθωση, ανάπλαση δύσκολων περιοχών σε πρόσωπο και σώμα. Εστιασμένοι υπέρηχοι που εστιάζουν με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μη επεμβατικό Lifting για πρόσωπο και σώμα.

από

380 €

EMS  : Mείωση έως 16% στο λίπος και σύσφιξη έως 19% στα σημεία εφαρμογής.

από

35€

LEMON BOTTLE - Νέα θεραπεία

Ιδανικό για πρόσωπο και σώμα

70€
ΕΞΩΣΩΜΑΤΑ - ExoCOBIO 100€
 ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ  1 ΣΗΜΕΟ
90€
EMS ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ
35€
 ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
120 €
ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 40 ΛΕΠΤΑ 40€

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

ΝΕΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ! Η θεραπεία κρυολιπόλυσης στηρίζεται στην αντίδραση του λιπώδους ιστού σε συνθήκες παρατεταμένου και ισχυρού ψύχους. Σε αντίθεση με τον περιβάλλοντα ιστό που παρουσιάζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, ο λιπώδης ιστός μειώνεται όταν εκτεθεί σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 3ο C για διάρκεια μεγαλύτερη των 30 λεπτών.
Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των λιποκυττάρων παθαίνει μία μόνιμη βλάβη που τα καθιστά ανενεργά ως λιποαποθήκες. Τα κατεστραμμένα (κατεψυγμένα) αυτά λιποκύτταρα απομακρύνονται μέσα από τις φυσικές διαδικασίες αποβολής αχρήστων ουσιών που διαθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός. price-kriolipolisi

Η όλη διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και ελεγχόμενη, σε συνθήκες που επηρεάζουν μόνο το λίπος και όχι άλλους ιστούς ή ζωτικά όργανα. Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης χρειάζεται μόνο  3 εως 6 συνεδρίες το σημειο. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει εως και 60 λεπτα. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί το νουμερο των θεραπειών. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται εντονα ορατό 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή!
 άλλες θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα;
Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες, όπως είναι το Press Kalos (για έντονη λεμφική παροχέτευση σε όλο το σώμα σας) για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

 


Θα μας βρείτε στην Οδό Πατησίων στο νούμερο 160 στον 1ο όροφο. Όλες οι θεραπειες , σας ερχονται με smς στο κινητό σας τηλεφωνο. Είμαστε κοντά σας κάθε στιγμη για ενα τέλειο αποτέλεσμα. Αυτο το καλοκαίρι και όλα τα καλοκαιρια θα ειστε νεανικη, πιο ομορφη και πιο ξεχωριστη. Έχουμε τις καλυτερες τιμές , τα πιο συγχρονα μηχανήματα και ειμαστε κοντά σας απο την πρωτη στιγμή.

 

Σας περιμένουμε! Δείτε τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας & κάντε ONLINE κράτηση εδώ ...

Κράτηση