Ολοκληρωμενες υπηρεσιες - Προσφορές - Massage & Spa

Ενημερωθείτε για την μόνιμη αποτρίχωση με Laser. Ανατρέξτε με ένα ΚΛΙΚ στον τιμοκατάλογο της μόνιμης αποτρίχωσης με LASER Alexandrite-diode ( διοδικό) και Nd:Yag.Τρία μήκη κύματος σε ένα μόνο χτύπημα.Ο μόνος χώρος που σας δίνει μόνιμη εγγύηση για πάντα. Ανατρέξτε στο Profil του Site για την πρώτη γνωρίμια με τον υπεύθυνο του Beauty Spa Care.

 Οι Προσφορές μας

 

HIFU αναίμακτο Lifting            (  σύσφιξη, ανάπλαση και ανόρθωση - δύσκολων περιοχών σε πρόσωπο και σώμα - ενημερωθείτε - μοναδικό αποτέλεσμα )

 

EMS μηχάνημα - Βοηθά στην γρήγορη απώλεια λίπους έως 16% - στην μυική ενδυνάμωση έως και 19% και στην γράμμωση του σώματος.Το καλύτερο μηχάνημα στο καλύτερο κέντρο ομορφιάς.

 

Αποτρίχωση Full μπικίνι με ρολέτα και μέλι.

 

Bikini Laser με 4 μήκη κύματος  με Laser Alexandrite -Διοδικό και Nd:Yag και με ΓΡΑΠΤΗ εγγύση μόνιμου αποτελέσματος για πάντα

 

από 330€

 

 

 

από

35€

 

 

 

 

10€

 

 

 

55€

Laser Μπικίνι ΓΡΑΜΜΗ  24€
Laser στην γραμμή κοιλιάς 15€
Laser γύρω από την θηλή 15€
   
ΝΕΕΣ  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ  
 
 
  35 €
   
ΝΕΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  
ΣΧΗΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ 7€
ΣΧΗΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ 9€
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ FULL FACE ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ 17€

Προσφορές γι΄αυτήν την περίοδο

 
 Relax massage  25 €
 Triger point therapy  40 €
 Sport massage  35 €
 Stone massage  35 €
   
 Αρωματοθεραπεία  35 €

 

LASER AΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !

 
Laser  στα ζυγωματικά 18€
Laser  στα  αυτιά 15€
Laser  στα δάκτυλα (χέρια)   15€

*Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Ενημέρωση για τα massage σώματος...

Relaxing massage : Οι τεχνικές του είναι απαλές,διεγείρουν το νευρικό και μυικό σύστημα καταπολεμώντας το άγχος και τον πόνο. Θα σας επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη και ο οργανισμός σας θα λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

 

Aromatherapy massage : Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στο μασάζ της αρωματοθεραπείας διακρίνονται για τις πολύμορφες και θεραπευτικές τους ιδιότητες.Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος την ροή της λέμφου ανακουφίζει απο την ένταση και τον πόνο στους μύες επιταχύνει τον μεταβολισμό ανακουφίζει απο πονοκεφάλους  ηρεμεί και ισορροπεί το νευρικό μας σύστημα και τέλος βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

 

Σας περιμένουμε! Δείτε τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας & κάντε ONLINE κράτηση εδώ ...

Κράτηση