Αποτριχωση με ρολετα (κερι) για γυναικες

Ενημερωθείτε για την αποτρίχωση με Laser ALEXANDRITE και όχι μόνο ! Μόνιμη απαλότητα για μια ζωή. Ανατρέξτε με ένα  ΚΛΙΚ  στον τιμοκατάλογο της μόνιμης αποτρίχωσης με LASER... και ζήστε ελεύθερα!!! Ο μόνος χώρος που σας δίνει γραπτή εγγύηση μόνιμου αποτελέσματος στο τέλος της θεραπεία σας για πάντα. Νέα θεραπέια HIFU. Μη χειρουργικό Lifting για πρόσωπο και σώμα. Ενημερωθείτε σήμερα ! Τηλ για ραντεβού στο 6974374639

Υπηρεσίες αποτρίχωσης με ρολέτα και μέλι

Τιμή

Αποτρίχωση με κερί Γάμπες,
Μηροί και Μπικίνι - Προσφορά 

28 €

Αποτρίχωση με κερί Γάμπες,
Μηροί  και  Full Μπικίνι - Προσφορά

30 €
Αποτρίχωση με κερί Full Μπικίνι -Προσφορά 10 €
Αποτρίχωση με κερί Μηροί 13 €
Αποτρίχωση με κερί Γάμπες 12 €
Αποτρίχωση με κερί Χέρια 14 €
Αποτρίχωση με κερί Μασχάλες  7 €
Αποτρίχωση με κερί Κοιλιά   
 3 €
Αποτρίχωση με κερί Μέση  3 €
Αποτρίχωση με κερί Γλουτοί  7 €
Aποτρίχωση με κερί Άνω χείλος  7 €
Ενζυματική  Αποτρίχωση με κερί 
10 €

Αν θέλετε να μάθετε για τις  θεραπείες προσώπου στον χώρο μας ανατρέξτε σε αυτές μ΄ένα  ΚΛΙΚ εδώ !

 

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α και όλοι οι νόμιμοι φόροι

Η αποτρίχωση με ρολέτα στο μπικίνι είναι από τις δημοφιλέστερες θεραπείες μεταξύ των γυναικών.Η αποτρίχωση με κερί ( ρολέτα ), είναι οικονομική μέθοδος αποτρίχωσης, έχει διάρκεια έως 30 ημέρες και είναι σχετικά μια ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης. Επομένως η αποτρίχωση στο μπικίνι με κερί και ταινία αποτελεί μια ενδεδειγμένη μέθοδο αποτρίχωσης γρήγορη και αποτελεσματική. Το Βeauty spa laser-apotrixosi σας προσφέρει σε τιμή γνωριμίας αποτρίχωση με κερί και ταινία χωρίς καθόλου πόνο και ερεθισμό στην περιοχή  Full μπικίνι στην προνομιακή τιμή των  10. Επίσης την αποτρίχωση με κερί ( ρολέτα ) πόδια( γάμπες – μηροί και μπικίνι ) θα την βρείτε σε τιμή προσφοράς  28. Από τωρα η αποτρίχωση σώματος θα είναι για εσάς μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ομορφιάς. Νιώστε το σώμα σας λείο και απαλό με την φροντίδα του Beauty spa laser-apotrixosi. Σε εμάς η αποτρίχωση είναι απόλαυση.......Η αποτρίχωση με την εμπειρία του Beauty spa laser θα σας συναρπάσει. Ανώδυνη αποτρίχωση για πάντα !  Σας αξίζει το καλύτερο !

 

 

ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΦΑΙΡΕΣΗ  TATOO

Επίσης στο χώρο μας θα βρείτε μια νέα θεραπεία που αφορά νέους και νέες που θέλουν να αφαιρέσουν ένα Tattoo απο το σώμα τους . Αφαίρεση Ταττου σε 2 εως 4 συνεδρίες (θεραπείες) χωρίς κανένα σημάδι. Το δέρμα σας παράμενε φωτεινό και καθαρό χωρίς καθόλου χρωστικές . Οι θεραπείες αυτές γίνονται μόνο φθινόπωρο και χειμώνα. Αν έχετε μετανιώσει για κάτι που φτιάξατε στο παρελθόν μπορείτε να το αφαιρέσετε απλά και γρήγορα !

Σας περιμένουμε! Δείτε τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας & κάντε ONLINE κράτηση εδώ ...

Κράτηση