Αποτριχωση με ρολετα (κερι) για γυναικες

Ενημερωθείτε για την αποτρίχωση με Laser ! Μόνιμη απαλότητα για μια ζωή. Ανατρέξτε με ένα  ΚΛΙΚ  στον τιμοκατάλογο της μόνιμης αποτρίχωσης με LASER... και ζήστε ελεύθερα!!! Ο μόνος χώρος που σας δίνει γραπτή εγγύηση μόνιμου αποτελέσματος στο τέλος της θεραπεία σας. Τηλ για ραντεβού στο 6974374639

Υπηρεσίες αποτρίχωσης

Τιμή

Αποτρίχωση με κερί Γάμπες,
Μηροί και Μπικίνι - Προσφορά 

25 €

Αποτρίχωση με κερί Γάμπες,
Μηροί  και  Full Μπικίνι - Προσφορά

28 €
Αποτρίχωση με κερί Full Μπικίνι -Προσφορά 9 €
Αποτρίχωση με κερί Μηροί 10 €
Αποτρίχωση με κερί Γάμπες 10 €
Αποτρίχωση με κερί Χέρια 10 €
Αποτρίχωση με κερί Μασχάλες  7 €
Αποτρίχωση με κερί Κοιλιά   
 3 €
Αποτρίχωση με κερί Μέση  3 €
Αποτρίχωση με κερί Γλουτοί  7 €
Aποτρίχωση με κερί Άνω χείλος  5 €
Ενζυματική  Αποτρίχωση με κερί 
10 €

Αν θέλετε να μάθετε για τις  θεραπείες προσώπου στον χώρο μας ανατρέξτε σε αυτές μ΄ένα  ΚΛΙΚ εδώ !

 

 

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α και όλοι οι νόμιμοι φόροι

Η αποτρίχωση με ρολέτα στο μπικίνι είναι από τις δημοφιλέστερες θεραπείες μεταξύ των γυναικών.Η αποτρίχωση με κερί ( ρολέτα ), είναι οικονομική μέθοδος αποτρίχωσης, έχει διάρκεια έως 30 ημέρες και είναι σχετικά μια ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης. Επομένως η αποτρίχωση στο μπικίνι με κερί και ταινία αποτελεί μια ενδεδειγμένη μέθοδο αποτρίχωσης γρήγορη και αποτελεσματική. Το Βeauty spa laser-apotrixosi σας προσφέρει σε τιμή γνωριμίας αποτρίχωση με κερί και ταινία χωρίς καθόλου πόνο και ερεθισμό στην περιοχή  Full μπικίνι στην προνομιακή τιμή των  9+ Φπα. Επίσης την αποτρίχωση με κερί ( ρολέτα ) πόδια ( γάμπες – μηροί και μπικίνι ) θα την βρείτε σε τιμή προσφοράς  25. Από τωρα η αποτρίχωση σώματος θα είναι για εσάς μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ομορφιάς. Νιώστε το σώμα σας λείο και απαλό με την φροντίδα του Beauty spa laser-apotrixosi. Σε εμάς η αποτρίχωση είναι απόλαυση.......Η αποτρίχωση με την εμπειρία του Beauty spa laser θα σας συναρπάσει. Ανώδυνη αποτρίχωση για πάντα !  Σας αξίζει το καλύτερο !

 

Περιοχές που εξυπηρετεί το Beauty spa-laser apotrixosi είναι περιοχή Πατησίων - Κυψέλη - Γαλάτσι - Αθήνα - και όλα τα γύρω προάστια που εξυπηρετούνται με το τρένο και το μετρό, αφού έχει άμεση πρόσβαση με τον σταθμό Πλατεία Βικτώριας  ( δηλαδή από την Κηφισιά μέχρι και τον Πειραιά ). Είμαστε 10 λεπτά από το Κολωνάκι, και 15 λεπτά από το Σύνταγμα. Το Περιστέρι, το Αιγάλεω και το Χαλάνδρι είναι περιοχές που έχουν γρήγορη πρόσβαση σε εμάς. ΄Έχουμε ευχαριστημένους πελάτες από όλη την Αττική, και έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις θεραπείες μας. Και να θυμάστε ότι ή ομορφιά είναι ένα προνόμιο της φύσης που δεν μας επιτρέπεται να το χάσουμε ! Μας αξίζει σε όλους το καλύτερο !  

 

ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΦΑΙΡΕΣΗ  TATOO

Επίσης στο χώρο μας θα βρείτε μια νέα θεραπεία που αφορά νέους και νέες που θέλουν να αφαιρέσουν ένα Tattoo απο το σώμα τους . Αφαίρεση Ταττου σε 6 εως 8 συνεδρίες (θεραπείες) χωρίς κανένα σημάδι. Το δέρμα σας παράμενε φωτεινό και καθαρό χωρίς καθόλου χρωστικές . Οι θεραπείες αυτές γίνονται μόνο φθινόπωρο και χειμώνα. Αν έχετε μετανιώσει για κάτι που φτιάξατε στο παρελθόν μπορείτε να το αφαιρέσετε απλά και γρήγορα !

Σας περιμένουμε! Δείτε τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας & κάντε ONLINE κράτηση εδώ ...

Κράτηση