Θεραπειες προσωπου (Υαλουρονικο προσωπου-Αφαιρεση γραμμων-ρυτιδες)

 

ανατρέξτε στην σελίδα της μόνιμης αποτρίχωσης  με  LASER κάνοντας ένα ΚΛΙΚ εδώ και  γνωρίστε όλες τις προσφορές μας .... με εγγύηση μόνιμου αποτελέσματος για πάντα.

 
  Υπηρεσία

Τιμή*

  Βαθύς Καθαρισμός προσώπου με μηχανικό peeling (90' min)     
45€
  Βαθύς Καθαρισμός προσώπου με υπέρυχους (100' min)
49€
  Βαθύς Καθαρισμός με αναρρόφηση (άνωδυνος καθαρισμός) 55€
  Βαθύς Καθαρισμός express  (40' min- 1 μάσκα) 35€
  Βαθύς Καθαρισμός προσώπου με μεσοθεραπεία (έκχυση βιταμινών) 80€
  Βαθύς Καθαρισμός προσώπου με χρήση laser (φωτοανάπλαση) 80€
  Βαθύς Καθαρισμός σώματος (πλάτη) 70€
 

HIFU  αναίμακτο Lifting για

πρόσωπο και σώμα σε μία μόνο θεραπεία.

από 380€
 

 

Υαλουρονικό προσώπου Filler (Messo)–Λείανση γραμμών προσώπου

από 160€
  Φωτοανάπλαση προσώπου με Laser (φυσική παραγωγή κολλαγόνου) 70€
  Ραδιοσυχνότητες προσώπου (σύσφιξη δέρματος) 50€
  Ενυδάτωση δέρματος με μασαζ 25€
  Ενυδάτωση δέρματος με μεσοθεραπεία 60€
  Θεραπεία Ακμής ( με laser )  από
40€
  Αφαίρεση πανάδων στο πρόσωπο (μελαγχρωματικοί λεκέδες) από
40€
  Αφαίρεση πανάδων στο σώμα (μελαγχρωματικοί λεκέδες) από
50€
  Τατοο φρυδιών  με βιολογικά χρώματα
180€
  Φυτικό Peeling προσώπου 80€
  Χημικό peeling προσώπου (ΑΗΑ - Οξέα φρούτων ) 110€

 *Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

 O Βαθύς Καθαρισμός προσώπου είναι για όλες τις ηλικίες. Το καυσαέριο, η ρύπανση και οι εκκρίσεις του δέρματος εμποδίζουν το δέρμα να αναπνέει, να απορροφά και να λειτουργεί φυσιολογικά. Με το βαθύ καθαρισμό προσώπου το δέρμα απαλλάσσεται από ρύπους και νεκρά κύτταρα εξαγνίζεται και σε συνδυασμό με την υπόλοιπη περιποίηση εξισορροπείται και αναζωογονείται. Γίνεται με ατμό – όζον η με υπέρηχους ( το δέρμα καθαρίζεται με μια ειδική σπάτουλα ) αποφεύγοντας την πίεση στο δέρμα κι έτσι ένα μεγάλο μέρος των ρύπων των νεκρών κυττάρων και του σμήγματος αφαιρείται και χρησιμοποιείται λιγότερο χέρι αν χρειάζεται. Με τον Βαθύ καθαρισμό προσώπου γίνεται πάντοτε ελαφρύ peeling και περιποίηση με μασάζ και εξειδικευμένες μάσκες.Ξεκινήστε σήμερα με έναν Βαθύ καθαρισμό προσώπου, συνεχίστε με μια Μεσσοθεραπεία με υαλουρονικό προσώπου και σβήστε όλες τις γραμμές στο πρόσωπο σας ή εφαρμόστε μια θεραπεία με Laser για μια έντονη φωτοανάπλαση στο δέρμα σας.΄Αν έχετε προβλήματα έντονης λιπαρότητας σας περιμένουμε για ένα φυτικό ή χημικό peeling για να έχετε λείο και απαλό δέρμα χωρίς σημάδακια. Αξίζει να μας γνωρίσετε !

Γυρίστε το ρολόι του χρόνου 10 χρόνια πίσω. Η ομορφιά είναι ένα προτέρημα της φύσης που δεν μας επιτρέπεται να το χάσουμε. Με το Υαλουρονικό προσώπου και η ζωή μας γίνεται πιο ενδιαφέρον . Η ομορφιά ειναι ενα προνόμιο της φύσης που έχουμε ολοι δικαίωμα σ αυτό.  Υαλουρονικό προσώπου σημαίνει βαθιά ενυδάτωση και 100% λείανση γραμμων σε ολο σας το πρόσωπο. Σας αξίζει το καλύτερο και είμαστε κοντά σας γι αυτό.

Περιοχές που εξυπηρετεί το Beauty spa-laser apotrixosi είναι περιοχή Πατησίων - Κυψέλη - Γαλάτσι - Αθήνα - και όλα τα γύρω προάστια που εξυπηρετούνται με το τρένο και το μετρό, αφού έχει άμεση πρόσβαση με τον σταθμό Πλ. Βικτωρίας  ( δηλαδή από την Κηφισσιά μέχρι και τον Πειραιά ). ΄Εχουμε ευχαριστημένους πελάτες από όλη την Αττική, και έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις θεραπείες μας. Και να θυμάστε ότι ή ομορφιά είναι ένα προνόμιο της φύσης που δεν μας επιτρέπεται να το χάσουμε ! Μας αξίζει σε όλους το καλύτερο !

 

Σας περιμένουμε! Δείτε τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας & κάντε ONLINE κράτηση εδώ ...

Κράτηση