Θεραπειες προσωπου (Υαλουρονικο προσωπου messo - Aφαιρεση γραμμων)

Πεποίθηση μας είναι ότι ένα Κέντρο Ομορφιάς πρέπει να συνδιάζει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και στιγμές απόλυτης ευεξίας.

 

HIFU  . Μη επεμβατικό Lifting σε μία μόνο θεραπεία. Αξίζει να το ζήσετε !

 

Βαθύς Καθαρισμός προσώπου με μηχανικό PEELING

katharismos prosopou 2

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου στο κέντρο αισθητικης είναι μιά απαραίτητη περιποίηση που γίνεται, είτε για να απαλλάξουμε το δέρμα από ρύπους, σμίγμα, νεκρά κύτταρα κλπ. ώστε να μπορεί να αναπνέει (άδηλος αναπνοή), είτε για να προετοιμαστεί το δέρμα για τις μετέπειτα θεραπείες που θα ακολουθήσουν, όπως λεύκανση δέρματος, εξισορρόπιση λιπαρότητος, αντιγήρανση, σύσφιξη κλπ.Ο Βαθύς καθαρισμός προσώπου γίνεται συνήθως με την χρήση ατμού με όζον (ενεργός μορφή οξυγόνου) ή με υπέρηχους για ακόμα πιο βαθύ Καθαρισμό. Η συχνότητα ενός βαθύ καθαρισμού προσώπου εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, τις ανάγκες του και την ηλικία. Μετά από έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου δέν υπάρχουν ερεθισμοί στην επιδερμίδα, αντίθετα το δέρμα αναζοωγονείται, καθαρίζει και ενυδατώνεται! Το ΡΗ της επιδερμίδας επανέρχεται στα φυσιολογικά όρια και το δέρμα αποκτά φρεσκάδα και λάμψη.

Βαθύς Καθαρισμός προσώπου με χρήση Laser (Φωτοανάπλαση)

Το κατάλληλο φιλτραρισμένο φως που χρησιμοποιεί το Laser κατά την διάρκεια ενός Βαθύ καθαρισμού προσώπου διεγείρει τα κύτταρα του οργανισμού που ονομάζονται ινοβλάστες και ειναι υπεύθυνα για την παραγωγη κολλαγόνου. Το νέο κολλάγονο εγκαθίσταται στις εξωτερικές στιβάδες του δέρματος προσφέροντας απαλότερη υφή, συρρικνώντας τους πόρους και μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ένας Βαθύς καθαρισμός προσώπου μαζί με χρήση Laser είναι μια όαση ομορφιάς για το δέρμα σας. Περισσότερη ενυδάτωση , περισσότερο φυσικό κολλαγόνο, περισσότερη λάμψη, καλύτερη υφή. Βοηθήστε το δέρμα σας εκτός από καθαρό να έχει υγεία και λάμψη μαζί.

Βαθύς Καθαρισμός προσώπου με υπέρηχους

Ο Βαθύς καθαρισμός προσώπου αποτελεί βασική περιποίηση για όλα τα δέρματα. Καθαρίζει το δέρμα σε βάθος, απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα (μαύρα στίγματα), αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και απολεπίζει. Με τον Βαθύ καθαρισμό προσώπου εξισορροπούνται οι εκκρίσεις των σμηγματογόνων αδένων. H εφαρμογή των υπερήχων στην αισθητική είναι θαυματουργή. Οι υπέρηχοι κατά την διάρκεια του καθαρισμόυ προκαλούν διέγερση της αιματικής κυκλοφορίας ενώ συγχρόνως αφαιρούν  απ’ όλη την επιφάνεια του δέρματος το σμήγμα  χωρίς καθόλου  ερεθισμό. Οι υπέρηχοι κατά την διάρκεια ενός Βαθύ καθαρισμόυ γίνονται  μαζί με τον  ατμό και το  όζον  με μια ειδική σπάτουλα υπερήχων  αποφεύγοντας την πίεση στο δέρμα κι έτσι ένα μεγάλο μέρος των ρύπων, και του  σμήγματος αφαιρείται  χωρίς  καθόλου πόνο και ερεθισμό.
Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα που έχουν οι υπέρηχοι στον βαθύ καθαρισμό προσώπου είναι :
  • Απομακρύνουν  τα νεκρά κύτταρα από την  επιφάνεια του δέρματος
  • Αυξάνουν  την επιφανειακή μικροκυκλοφορία του αίματος άρα και την οξυγόνωση των κυττάρων (αφού το αίμα μεταφέρει οξυγόνο)
  • Ρευστοποιούν  το συμπαγές – ξερό σμήγμα (λόγω των δονήσεων) που βρίσκεται βαθιά μέσα στους πόρους του δέρματος και το φέρνουν στην επιφάνεια.  

Ανάπλαση προσώπου με HIFU  ( Λείανση  γραμμών )

Οι εστιασμένοι υπέρηχοι που χρησιμοποιει το HIFU  διεγείρουν τα κύτταρα του οργανισμού που ονομάζονται ινοβλάστες και είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλάγόνου. Το νέο κολλαγόνο εγκαθίσταται στις εξωτερικές στιβάδες του δέρματος προσφέροντας απαλότερη υφή συρικνώνοντας τους πόρους και μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες .Γυρίστε τον χρόνο πίσω εξαφανίζοντας όλες τις λεπτές γραμμές στο δέρμα σας. Σε 1 έως 2 θεραπείες το δέρμα σας θα γίνει πιο νεανικό πιο φωτεινό πολύ πιο λαμπερό. 

Ενυδάτωση δέρματος με μασάζ

Με ήπια μάλαξη περνάμε αμπούλες ενυδάτωσης και θρέψης στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος.

Θεραπεία  δέρματος με Εξωσώματα με εφαρμογή Dermapen 

Μεσοθεραπεία Medex: Με την μέθοδο αυτή, έχουμε έκχυση συμπυκνωμένων συστατικών (υαλουρονικό όξυ, πολυβιταμίνες, καφείνη, γλυκολικό όξυ, DMAE ) ενδοδερμικά και έτσι έχουμε γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα. Οι εγχύσεις γίνονται ανα βδομάδα και για 4 εβδομάδες σύνολο. Απο το δεύτερο 24ωρο της θεραπείας το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό και νεανικό. Σβήνουμε όλες τις γραμμές του προσώπου σας γρήγορα και ανώδυνα. 

Θεραπεία Ακμής με Laser

Η ακμή προκαλείται από την υπερέκριση του σμήγματος μιας λιπαρής ουσίας που φράζει τους πόρους προκαλώντας φλεγμονές. Κατά περιόδους μπορεί επίσης να προκληθούν και ακνεικές ουλές. Η θεραπεία με Laser δρα τόσο στην ενεργή ακμή όσο και στις ουλές που προκαλέι καταστρέφοντας τα βακτήρια που προκαλούν την φλεγμονή. Η ακμή θεραπεύεται αποτελεσματικά εντός μερικών συνεδριών με την εφαρμογή Laser και η υφή και ο τόνος του δέρματος βελτιώνονται καθώς το Laser διεγείρει ταυτόχρονα και την διαδικασία παραγωγής νέου κολλαγόνου.

Αφαίρεση πανάδων (μελαγχρωματικοί λεκέδες)  με Laser

Η μελανίνη απορροφά την ενέργεια που εκπέμπει το Laser ενώ συγχρόνως δεν παρουσιάζεται καμιά θερμική διαφοροποίηση στον περιβάλοντα ιστό.Με την επίδραση της θερμότητας οι υψηλές συγκεντρώσεις της μελανίνης διασπώνται καταστρέφονται και απομακρύνονται από τον οργανισμό με την φυσική διαδικασία αποβολής αφήνοντας το δέρμα καθαρό και λείο. Σε 5 έως  6 θεραπέιες το δέρμα σας θα γίνει  φωτεινό γεμάτο λάμψη και υγεία.

Αφαίρεση ευρυαγγειών στο πρόσωπο και στο σώμα με Laser

Η φωτεινή ενέργεια που εκπέμπει το Laser απορροφάται απο τα αγγεία του αίματος που είναι υπεύθυνα για τις ατέλειες , διασπώντας τα τοιχωματά τους. Ο οργανισμός τα αναγνωρίζει ως προιόντα μεταβολισμού και τα απομακρύνει με φυσικό τρόπο. Σε 5 έως 6 θεραπέιες όλα τα μικρά αγγεία θα εξαφανιστούν  και το δέρμα σας θα γίνει καθαρό χωρίς καμία ατέλεια.

Σας περιμένουμε! Δείτε τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας & κάντε ONLINE κράτηση εδώ ...

Κράτηση