HIFU αναίμακτο Lifting για πρόσωπο και σώμα- Κρυολιπολυση (Αναιμακτη Λιποαναρροφηση)-Κυτταριτιδα

HIFU : Η πρώτη και η μοναδική θεραπεία που έχει πάρει έγκριση από τον οργανισμό FDA στις ΗΠΑ σαν μη επεμβατικό Lifting του προσώπου και του σώματος. Το HIFU αποτελεί μέθοδο στοχευμένου υπέρηχου που προκαλεί θερμότητα εντελώς ανώδυνα σε ρυθμιζόμενο βάθος στο δέρμα ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ελαστικότητα και σύσφιξη του δέρματος.Προσφέρει σύσφιξη, λιπολύση ( εξαφάνιση κυτταρίτιδας ) ανάπλαση και ανόρθωση σε δύσκολες περιοχές σε πρόσωπο και σώμα. Μία πρωτοποριακή και μη-επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί εστιασμένους υπέρηχους για Lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος  χωρίς ερεθισμούς και χρόνο ανάρρωσης. Σε μία θεραπέια μπορεί ν αλλάξει οποιο σημείο θέλετε στο πρόσωπο και στο σώμα σας. Το μόνο HIFU με τρισδιάστατη κεφαλή με τα καλύτερα αποτελέσματα .

 

EMS - Τo καλύτερο μηχάνημα στην αγορά. Το πιο δυνατό μηχάνημα στην αγορά . Βοηθά στην γρήγορη απώλεια λίπους έως 16% στην σύσφιξη σώματος έως 19% και στην γηράμμωση όλων των σημείων. Σε 30 λεπτά πετυχαίνουμε 30.000 συσπάσεις μυών για 22.000 Squats σε κάθε συνεδρία. Πετυχαίνουμε αύξηση και ανόρθωση γλουτών ,επίπεδη και γραμμωμένη κοιλιά ,ανόρθωση και σύσφιξη βραχιόνων , ανόρθωση και σύσφιξη μηρών  και ενεργοποίηση όλων των μυικών ομάδων.

 

Κυτταρίτιδα-Λεμφικό Μασάζ και Κρυολιπόλυση σώματος για τη σύγχρονη γυναίκα.

Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή τοπογραφική τροποποίηση κατά την οποία το δέρμα παίρνει μια όψη φλούδας πορτοκαλιού.κυτταρίτιδα Στη συγκεκριμένη κατάσταση, συμβαίνουν μετατροπές στους λιπώδεις ιστούς και επίσης στο μικροκυκλοφορικό που προέρχονται από το αίμα και το λεμφικό σύστημα κάτι που οδηγεί στην σκλήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού. Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα από διάφορες περίπλοκες καταστάσεις που περιλαμβάνουν την επιδερμίδα, το δέρμα, καθώς και τα υποδόρια κύτταρα. Στις γυναίκες, ο ιστός είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στις αυξομειώσεις των επιπέδων των ορμονών (εμμηνορροϊκός κύκλος, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση), οι οποίες προκαλούν την αποθήκευση και δημιουργία του συσσωρευμένου λίπους. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν προσπαθήσει μάταια να διώξουν την κυτταρίτιδα με κάθε τρόπο, από τη διατροφή και την έντονη άσκηση μέχρι τις παραδοσιακές και εναλλακτικές θεραπείες και τα φάρμακα αδυνατίσματος. Η κυτταρίτιδα μπορεί να διαγνωστεί και να ταξινομηθεί σε τέσσερα στάδια. Όσο πιο προχωρημένο είναι το στάδιο της κυτταρίτιδας, τόσο μεγαλύτερη προσπάθεια χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί. Κατά τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, η μπλοκαρισμένη λέμφος πρέπει να αποσυμφορηθεί, το σύστημα της παροχέτευσης πρέπει να διεγερθεί, ο ινώδης ιστός γύρω από τις σκληρές αποθήκες του λίπους πρέπει να γίνει πιο μαλακός ή να αρθεί και το αδύνατο δίκτυο των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης πρέπει να ενισχυθεί και να αναδιαμορφωθεί.

 

Θεραπεία κυτταρίτιδας - Λεμφικό μασάζ

Το BEAUTY SPA LASER διαθέτει μια καθαρά ιατρική ηλεκτρονική συσκευή εξειδικευμένη στο να κάνει 100% πραγματικό Drainage (Λεμφικό Μασάζ) το KALOS PRESS. Μέσω ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή που διαθέτει μπορεί και θέτει σε κίνηση όλους τους σκελετικούς μύες με διπλή δράση σύσπαση και πίεση. Έτσι σε συνδυασμό με τις οκτώ φάσεις της πίεσης που ξεκινούν πρώτα από τις γάμπες, στην συνέχεια στους μηρούς, κατόπιν στους γλουτούς και τέλος στους θωρακικούς, επιταχύνουν πραγματικά την κίνηση της λέμφου παροχετεύοντας το λεμφικό υγρό στους συλλεκτικούς πόρους μείζοντα και ελάσσονα με πολλαπλάσια ταχύτητα. Διαθέτει 30 προγράμματα και συνδέεται με 8 αεραγωγούς οι οποίοι αγκαλιάζουν ολόκληρες μυικές ομάδες και ενεργοποιούν ακόμα και τα πιο βαθειά βρισκόμενα λεμφικά κανάλια επιταχύνοντας έτσι την κυκλοφορία της λέμφου , με τα γνωστά διαπιστωμένα ευεργετικά αποτελέσματα όπως :

Με το Λεμφικό Μασάζ πετυχαίνουμε :
• Aποβολή κατακρατημένων υγρών
• Αποβολή τοξινών και λίπους
• Οριστική θεραπεία κυτταρίτιδας
• Σημαντική βελτίωση στη φλεβική κυκλοφορία
• Περιορισμός της ευρυαγγείας
• Αποκατάσταση της τακτικότητας του γυναικείου κύκλου. 

  ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ - ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ - Νέες θεραπείες για το σώμα σας και το πρόσωπο σας με ΕΞΩΣΩΜΑΤΑ   και με το γνωστό

   σε όλους Lemon Bottle.

 

 

Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος, για τα Ελληνικά Πρότυπα, λιπογλυπτικής που εφαρμόζεται στην Αμερική αρκετά χρόνια και βασίζεται σε εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, πάνω στις μη επεμβατικές μεθόδους  λιπογλυπτικής.

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης έχει πάρει την έγκριση του αυστηρού στους ελέγχους Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA).

Η κρυολιπόλυση, το νέο αυτό όπλο της πλαστικής χειρουργικής κόντρα στην τοπική συσσώρευση λίπους, είναι μια ακίνδυνη, χωρίς νυστέρι, μείωση των λιποκυττάρων, βασισμένη στην ψύξη των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα τη μόνιμη αποδόμησή τους. Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η μείωση φθάνει στο 40-45% του λιπώδους ιστού. Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η μείωση φθάνει στο 40-45% του λιπώδους ιστού.

 

 Διαδικασία Κρυολιπόλυσης

Με δύο κεφαλές που δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την περιοχή του τοπικού πάχους πραγματοποιώντας  ισχυρή ψύξη από -8 έως  -10 βαθμούς κελσίου αποδομώντας έτσι μόνο τα λιποκύτταρα, αφήνοντας όλους τους άλλους ιστούς ανέπαφους.

Έτσι, η μέθοδος  της ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ  εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος.  Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτείθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία αποπίπτουν, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες, κτλ) (αμερικανικη πατέντα)

Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιποαποθηκών από τα “επίμαχα” σημεία.

Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό φυσικά, μέσω του μεταβολισμού, μέσα σε λίγες μέρες.


cryolipolisis

Πλεονεκτήματα κρυολιπόλυσης

 • Μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς νυστέρι και αναισθησία

 • Με μηδενικό χρόνο ανάρρωσης. Μπορεί να γίνει μέσα σε μια ώρα και να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες

 • Ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία

 • Με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία που διαρκούν

 • Με μικρό αριθμό συνεδριών μπορείτε να φτάσετε στον στόχο σας σε λίγες μόνο εβδομάδες

 Πλεονεκτήματα κρυολιπόλυσης  - Αναίμακτης Λποαναρροφησης

 •  Δραστική μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους

 •  Η μόνη λύση στη σκληρή κι επώδυνη κυτταρίτιδα

 •  Αποτέλεσμα Facelift

 • Σύσφιξη δέρματος ακόμα και στα παραδοσιακά «δύσκολα» σημεία του σώματος: μπράτσα, κοιλιά, έσω επιφάνεια μηρών, πάνω από το γόνατο, λαιμό, περίγραμμα προσώπου και άλλα

 •  Μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς χρόνο αποκατάστασης

 •  Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία που διαρκούν

 •  Ασφάλεια

Με τη λιπογλυπτική μέθοδο Κρυολιπόλυση, στο κέντρο Αισθητκης Beauty spa laser αντιμετωπίζουμε την κυτταρίτιδα, το τοπικό λίπος, και επιτυγχάνουμε θεαματική μορφοποίηση του σώματος και σύσφιξη του δέρματος.

 

Σοκολατοθεραπείασοκολατοθεραπεία

Ενδείκνυται για χαλάρωση, ευεξία και δρα κατά της κυτταρίτιδας. Δρα επίσης κατά της κατάθλιψης και του άγχους εξαιτίας της παραγωγής ενδορφινών που προάγει. Η θεραπεία αποτελείται από peeling με κόκκους σοκολάτας, λάδι για μασάζ με αιθέρια έλαια, σκόνη σοκολάτας για μάσκα ή μασάζ, κρέμα σοκολάτας και βούτυρο κακάο για αδιαβροχοποίηση και τέλεια αίσθηση.

 

Σας περιμένουμε! Δείτε τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας & κάντε ONLINE κράτηση εδώ ...

Κράτηση