Ημιμόνιμο Μακιγιάζ - TATTOO

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ "ΤΑΤΟΟ" H ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

 

Το ΤATOO φρυδιών βασίζεται στην ιαπωνική μέθοδο βαφής των φρυδιών και γίνεται με το χέρι. Εδώ, τα παλαιάς γενιάς μηχανήματα μόνιμου tattoo δίνουν τη θέση τους στις HD βελόνες νέας γενιάς, που “ζωγραφίζουν” τέλειες, λεπτές, καλοσχηματισμένες τριχούλες σε πάρα πολλές αποχρώσεις, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τη φυσική τρίχα.

 

ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΟ!

 

Η διαδικασία δεν είναι χρονοβόρα, αλλά απαιτεί προεργασία. Αρχικά, επιλέγετε το σχέδιο, το χρώμα, καθώς και την πυκνότητα του φρυδιού, που ταιριάζουν στο σχήμα και στον τύπο δέρματος του προσώπου.  Έπειτα, προχωράμε σε ακριβείς μετρήσεις και το “νέο” φρύδι σχεδιάζεται με ειδικό μολύβι, ώστε να είναι εμφανής η διαφορά “πριν” και “μετά”. Με την μέθοδο αυτή εξασφαλίζονται πλήρης έλεγχος και απόλυτα αποστειρωμένο περιβάλλον κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, καθώς και γρήγορη αποκατάσταση.  

 

ΣΑΝ … ΑΛΗΘΙΝΑ!

 

Το “μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών” έχει διάρκεια περίπου δύο χρόνια, αλλά αυτή εξαρτάται από κάποιους παράγοντες, όπως ο τύπος του δέρματος, η ηλικία του ατόμου κ.λπ. Επίσης, χρειάζεται μια σχετική φροντίδα για να διατηρηθεί αναλλοίωτο,  καθώς η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο μπορεί να ξεθωριάσει τη χρωστική,  ενώ πρέπει να αποφεύγονται δερμοκαλλυντικά που περιέχουν ρετινόλη (VITA), οι θεραπείες με οξέα φρούτων και τα χημικά peeling πάνω στα φρύδια.

 

 Μόνιμο περίγραμμα χειλιών για ακόμα μεγαλύτερα χείλη και εντελώς ανώδυνα. 

 

 

Επίσης με την μέθοδο αυτή κάνουμε σκίαση στο τριχωτό του κεφαλιού δίνοντας την αίσθηση μιας νεάς τρίχας.

Οι ειδικοί μας δημιουργούν πρώτα το τέλειο σχήμα και διαστάσεις που ταιριάζουν στις προσωπικές προτιμήσεις και τα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα υπερσύγχρονο, ψηφιακά ελεγχόμενο μηχάνημα μικροχρωματισμού, ο ειδικός εναποθέτει χρωστική στο στρώμα του δέρματος του δέρματος. Η μηχανή μικροχρωματισμού, οι βελόνες και η χρωστική ουσία έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ένα πιο μόνιμο αποτέλεσμα, αλλά είναι πολύ διαφορετικά από τα παραδοσιακά τατουάζ.Οι Ειδικοί Μικροχρωματισμού μας μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος της βελόνας και το ακριβές βάθος διείσδυσης. Αυτό επιτρέπει έναν πολύ υψηλότερο βαθμό ακρίβειας από το τυπικό τατουάζ καλλυντικών και μια συνεπή κατανομή χρωστικής. 

Τα αποτελέσματα μπορεί να κυμαίνονται από λεπτές και φυσικές ή τολμηρές και όμορφες ανάλογα με το προσωπικό στυλ και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.