Προφίλ - Νέα για την επιχείρηση

Μια επίσκεψη στο Κέντρο Αισθητικής Beauty Spa Laser-Apotrixosi σημαίνει ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο των αισθήσεων, με σύμμαχο την υψηλή τεχνολογία και τις πρωτοποριακές μεθόδους. Στο ινστιτούτο μας θα βρείτε εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου, προσφορές Laser αποτρίχωσης, Laser θεραπείες για φωτοανάπλαση προσώπου (λείανση ρυτίδων) και θεραπείες με οξέα φρούτων για έντονη απολέπιση. Στο κέντρο μας εφαρμόζουμε θεραπείες όπως Βαθύ Καθαρισμό προσώπου με υπέρηχους  για έντονη λάμψη, μεσοθεραπεία προσώπου με το νέο υαλουρονικό της Medex, υπέρηχοι σώματος, ειδικό λεμφικό μασαζ κ.λ.π.

 

Είμαστε έτοιμοι να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας και να σας εγγυηθούμε την αποτελεσματικότητα και την λύση που εσείς ζητάτε. 

Το εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου αισθητικής Beauty spa - laser apotrixosi, με υπεύθυνο τον πτυχιούχο Αισθητικό Αθηνών Μπαλτά Νίκο,με τον σύγχρονο εξοπλισμό από μηχανήματα νέας τεχνολογίας και επαγγελματικές θεραπείες προσώπου και σώματος, προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής αισθητικής σε έναν όμορφο και φιλικό χώρο.

Σας περιμένουμε για να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στις ανάγκες σας και να εγγυηθούμε για το καλύτερο αισθητικό σας αποτέλεσμα. Η πολυετής εμπειρία μας στο Laser αποτρίχωσης στην οριστική αποτρίχωση δηλαδή  η συνεχής ενημέρωσή μας και εκπαίδευση στην νέα τεχνολογία, στα  προϊόντα νέας γενιάς και οι αποκλειστικές μέθοδοι και θεραπείες, αντιμετωπίζουν επιστημονικά και υπεύθυνα το κάθε σας πρόβλημα.

Είμαστε το μόνο κέντρο Αισθητικής  που είναι κοντά σας εδώ και 15 χρόνια με την μοναδική ποιότητα και αξιοπιστία  που πρέπει να έχει ένας υπεύθυνος χώρος ομορφιάς.  

Για εμάς η ομορφιά είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα.

Ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές λέιζερ αποτρίχωσης, για όλες τις εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου (λέιζερ προσώπου - λέιζερ σώματος), για όλα τα προγράμματα λέιζερ αποτρίχωσης για τους  άντρες , για όλες τις θεραπείες σώματος (αδυνάτισμα-κυτταρίτιδα-σύσφιξη-Μεσοθεραπεία προσώπου-Μεσοθεραπεία με καφείνη-Λιπόλυση-Σάουνα)  και αφεθείτε στην μαγεία τις ομορφιάς με τις μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος του Beauty Spa Laser apotrixosi. Είμαστε το κέντρο ενέσιμης Μεσοθεραπείας με τις πιο εξελιγμένες θεραπείες ομορφιάς προσώπου και σώματος.

Μία επίσκεψη στο κέντρο Ομορφιάς αρκεί για να αισθανθείτε ότι η Αισθητική για εμάς είναι ένα όνειρο ομορφιάς που πρέπει να το ζήσει η κάθε γυναίκα ο κάθε άντρας.

Κάθε γυναίκα για το Beauty Spa Laser-Apotrixosi είναι μοναδική  !

Από τη στιγμή που σας υποδεχόμαστε στο χώρο μας στο Ιατρικό κέντρο Ομορφιάς στην οδό Πατησίων 160 στο Beauty spa laser-apotrixosi, εξυπηρετείστε άμεσα, γρήγορα με τις καλύτερες τιμές και με την ποιότητα του χώρου μας που είναι μοναδική.

Περιοχές που εξυπηρετεί το Beauty spa-laser apotrixosi είναι περιοχή Πατησίων - Κυψέλη - Γαλάτσι - Αθήνα - και όλα τα γύρω προάστια που εξυπηρετούνται με το τρένο και το μετρό, αφού έχει άμεση πρόσβαση με τον σταθμό Πλ. Βικτωρίας  ( δηλαδή από την Κηφισσιά μέχρι και τον Πειραιά). ΄Εχουμε ευχαριστημένους πελάτες από όλη την Αττική, και έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις θεραπείες μας. Και να θυμάστε ότι η ομορφιά είναι ένα προνόμιο της φύσης που δεν μας επιτρέπεται να το χάσουμε!

Σε όλους μας αξίζει το καλύτερο! Τηλ 6974374639 & 2108660305

 

Σας περιμένουμε! Δείτε τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας & κάντε ONLINE κράτηση εδώ ...

Κράτηση